Gazeta Blic

Gazeta BlicPortal i pavarur i lajmeve, analizës dhe komenteve i krijuar me vet-iniciativë nga një grup udhëheqësish medial nga Prishtina/Kosova.

Të gjitha videot

02:00

Mitrovica bëhet me “det”! (Video)

Gazeta Blic ● Publikuar 14 Korrik 2017 - 19:51

00:15

Shpërthim i fuqishëm në Pejë

Gazeta Blic ● Publikuar 12 Korrik 2017 - 17:00